.
Me olemme Trix Games ja kehitämme tanssipeliä. Tämä on kehitysblogimme, johon kirjoitamme kuulumisia pelin kehityksestä.

torstai 3. toukokuuta 2012

Testaajien puheenvuoro

Pitkästä aikaa! Johan tässä kerkesi puoli vuotta kulua viimeisestä blogiviestistä niin pistetäänpä taas homma tulille. Kuten hiljaisuudesta voi päätellä, on tiimi ollut kovasti eri syistä työllistettynä, jolloin aikaa pelin kehitykselle ja siitä raportoimiselle on ollu paljon vähemmän. Tilanne on kuitenkin rauhoittumaan päin ja työ DT:n parissa palailee normaalia tahtia kohden.

Lähiaikoina on tulossa ainakin pari mehukasta artistiesittelyä, mutta näin uuden päivitysputken aluksi päästämme pelin betaversiota testanneet tanssipelaajat ääneen. Pyysimme testaajia kirjoittamaan meille muutaman rivin tekstiä omista fiiliksistään pelin suhteen. Meille toimitetut tuotokset ovat luettavissa alla.
SqFKYo
Lyhyet fiilarit: Vihdoinkin pystyy sight readaamaan suurinta osaa biiseistä, kun tauot / hidastukset / nopeutukset on selkeästi merkitty. Myöskin M-modit X-modien sijaan helpottavat elämää, kun joka biisin jälkeen ei tarvitse miettiä, mitä modia sitä käyttäisi. Musiikkivalikoima on ITG:hen verrattuna (ja yleistasollakin) erittäin monipuolinen, joten valinnanvaraa on mukavasti. Chartit on paljon fiksumpia kuin ITG:ssä keskimäärin, eli 9b biisit on 9b biisejä tasasesti *köh* monolith *köh*. Charteissa näyttäisi olevan mukavasti enemmän kuin ITG:ssä vaihtelua (mm. footswitch, tavallista jännemmät doublet). Niinjoo: Modejakin on mukavasti, tai small/mini/tiny:n lisääminen <3.
shancial
Jo ensimmäisestä beta-versiosta lähtien Dance Tricks nousi vakio tanssipelikseni. Pelaaminen Dance Tricksillä on nopeampaa ja helpompaa kuin muilla peleillä, sillä M-nopeusmodi mahdollistaa uuden kappaleen aloittamisen ilman keskeytystä ja valikot on alusta alkaen rakennettu nopeutta silmällä pitäen. Kappaleet ja varsinkin chartit on monipuolisia ja hauska pelata. Kiitosta Trixille myös helpompien vaikeustasojen charttien laadusta ja palautteen nopeasta käsittelystä. Nyt kun viimeistenkin teknisten ongelmien alkuperä on selvitetty ja korjaus tulossa pikapuoliin, en löydä pelistä mitään valittamista:)

6 kommenttia:

 1. Fanina toivoisin avoimempaa betetestausta. Ulkopuolisena tarkkailijana on saanut kuvan, että peli akaa muistuttaa ikuisuusprojektia.

  Betatestaajiahan pitäisi ottaa reilusti enemmän ja sitten seurata ketkä ilmoittautuneista ovat oikeasti aktiivisia palautteessaan ja näin löytää uusia arvokkaita aktiivia testaajia, joita lisätä ydintestausporukkaan.

  Jos ei muuta niin tehdää edes Youtube-videoita pelin etenemisestä ja nykyisistä ominaisuuksista.

  Tässä on jo kauan odoteltu nimittäin :D

  VastaaPoista
 2. Avoivempaa betatestausta! Voisin vaikka maksaa etukäteen, vaikuttaa mukavasti ITG:tä paremmalta

  VastaaPoista
 3. Onko edistystä pelin suhteen tapahtunut kesän aikana? Olisi mukava saada blogiin taas jonkinlaisia väliaikatietoja :)

  VastaaPoista
 4. Voi olla niin, että kaupallisen tanssipelin tuominen markkinoille ei enää edes ole mitenkään järkevää.

  VastaaPoista
 5. Mikä teillä on status tämän projektin kanssa?

  VastaaPoista
 6. Kuten toisaalla on ilmoiteltukin, pelin kehitys on toistaiseksi ollut jäissä parin muun peliprojektin takia. Ei huolta, kyllä tämä vielä ulos saadaan. -Gemi

  VastaaPoista