.
Me olemme Trix Games ja kehitämme tanssipeliä. Tämä on kehitysblogimme, johon kirjoitamme kuulumisia pelin kehityksestä.

torstai 20. lokakuuta 2011

Fiesta fiesta!

On taas aika esitellä yksi pelin musiikkivalikoimasta löytyvä artisti. Monet teistä tuntevat tämän herran tuotantoa, sillä hänen musiikkinsa on ollut suosittua peruskouluajan diskokamaa 90-luvulla.

Kyseessä on ruotsalais-tanskalainen Jonny Jakobsen, joka parhaiten tunnetaan Dr. Bombayna. Dance Tricksissä ei kuitenkaan kuulla Dr. Bombayn kappaleita, vaan Jakobsenin tuoreinta tuotantoa artistinimellä Carlito. Carliton kappaleet noudattavat samaa satiirisen purkkapopin tyyliä kuin aikaisempikin Jakobsenin tuotanto, mutta intialaisen Dr. Bombayn sijasta hän esittää meksikolaista Carlitoa ja kertoo tämän seikkailuista. Kappaleet ovat myös hieman monipuolisempia, sillä tällä kertaa mukana on myös naislaulajia.

Carliton tuotannosta on pelissä mukana kolme kappaletta: Backpack Girl, Fiesta Night ja Go! Go! Carlito. Viimeksi mainitun virallinen taustavideo pyörii pelissä kappaleen taustalla, joten autenttinen Carlito-huumori välittyy pelaajille mahdollisimman tehokkaasti.

Katso alta Go! Go! Carliton musiikkivideo niin pääset hyviin ysärifiiliksiin!

2 kommenttia:

  1. Mitäs pelille nykyään kuuluu, onko julkaisu yhtään lähempänä? :)

    VastaaPoista
  2. Mihis tää blogipäivitys tyssäs? Edistyykö pelin tekokaan?

    VastaaPoista