.
Me olemme Trix Games ja kehitämme tanssipeliä. Tämä on kehitysblogimme, johon kirjoitamme kuulumisia pelin kehityksestä.

torstai 15. syyskuuta 2011

Tanssiurat aluillaan

Pikaista blogipäivitystä näin yömyöhään. Ihanan rauhallinen ja häiriötön aika tehdä töitä.

Olen itse aloitellut ura-moodin työstämistä peliin. Pääpiirteittäin moodi toimii jo, eli haasteita voi lisätä peliin ja niitä voi pelata. Paljon työtä on kuitenkin vielä edessä. Käyttöliittymä on toistaiseksi vain kopioitu normaalipelin puolelta, mutta ura-moodin tarpeet ovat monin osin hyvin erilaisia, joten osa käyttöliittymästä pitää toteuttaa eri tavalla. Lisäksi pelissä ei vielä ole tukea kaikille ura-moodin hienouksille, kuten haasteiden kuvauksille ja uusien haasteiden avaamiselle vanhojen läpäisemisen yhteydessä. Jälkimmäinen on sentään jo ollut vehnaella työn alla, mutta on toistaiseksi jäänyt tärkeämpien asioiden takia kesken. Lisäksi kaikki ura-moodin haasteet pitää tietysti suunnitella ja luoda peliin.

Ura-moodi ei ole ainoa pelin osa-alue, joka on edennyt viimeisimmän tilannepäivityksen jälkeen. Olemme lisänneet peliin tuen omien speed modien lisäämiselle, joten nyt kuka tahansa voi lisätä mieluisimmat modinsa peliin. Lisäksi vehnae on edennyt hyvin pelin automaattisen päivityssysteemin kanssa. Automaattisten päivityksien tuki onkin todennäköisesti mukana seuraavassa beta-versiossa, joten jatkossa pystymme toivottavasti testauttamaan muutoksia testaajillamme huomattavasti tiheämmällä aikataululla.

Nyt voisinkin tästä suunnata vähitellen petiä kohti, jotta huomenna pääsisi ylös ennen iltaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti