.
Me olemme Trix Games ja kehitämme tanssipeliä. Tämä on kehitysblogimme, johon kirjoitamme kuulumisia pelin kehityksestä.

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Kappalelista

Meiltä on jo pitkään toivottu listaa pelin kappalevalikoimasta. Nyt on tullut aika julkaista suurin osa peliin haalituista kappaleista. Muutamaa artistia pimitämme vielä, mutta heistäkin on luvassa esittelyviestit myöhemmin. Pitemmittä puheitta, Dance Tricksistä löytyvät muun muassa seuraavat artistit ja kappaleet:

Chaos Generation
-Heroic Aura
-Lunar Ripple
-Nebulous Dream
-Violet Induction

Kaikki nämä kappaleet on tehty yksinomaan peliämme varten ja ovat hyvin "tanssipelimäisiä" elektronisia kappaleita.

Embreach
-Red Serenade
-Shadow's Song

Embreach edustaa pelimme rankinta musiikkityyliä heviörinällään.

Foldplop
-Christmas Structure
-Striped Socks Theorem

Folplop onkin sitten Embreachin vastakohta hyvin letkeillä ja rauhallisilla kappaleillaan.

Frederik Zai
-Cloudy Day

Friez
-Distorted Mind
-Donkadelic
-Mimas
-Sakura Sakura
-Snow Storm

Friez on aikoinaan ollut yksi StepManian kehittäjistä ja tekee myös klubimusiikkia. Nämä kappaleet ovat osittain meitä varten luotuja ja osittain muuten vain työstettyjä kappaleita.

Indica
-Islands of Light
-Scissor, Paper, Rock

Indica on tähän mennessä julkistetuista artisteista selkeästi tunnetuin nimi. Pelissä on mukana kaksi kappaletta yhtyeen uusimmalta, englanninkieliseltä levyltä.

Michiru X
-Fly to the Stars
-Raveout

Nämä kappaleet on tehty peliämme varten. Iloista ja menevää musiikkia, johon on tehty energiset koreografiat. Fly to the Starsista löytyy pelin vaikein koreografia.

Perrer Ferrez
-Europa Expresar La Danza

Quasian
-Ape Dog Pack

Quasian on Assemblyjen musiikkicompoista tuttu artisti, jonka monipuolinen Ape Dog Pack on loistavaa tanssipelimateriaalia.

Sanxion7
-Cheeseburger
-Creed
-Dreamcatcher
-Extreme Dishwasher Race
-Horizon
-Jumpgroove
-Rainspark
-Transparent

Sanxion7 on monelle tanssipelaajalle tuttu artisti, sillä hänen kappaleensa ovat erittäin suosittuja tanssipelaajien omissa kappalepaketeissa. Tämän vuoksi päätimme tuoda peliin melko runsaastikin hänen musiikkiaan.

Shuriken
-K4
-Midnight Carbon Cubist

Shurikenin kappaleet herättivät minussa suunnatonta riemua ne ensimmäistä kertaa kuullessani ja olen erittäin tyytyväinen että niitä päätyi peliin. Midnight Carbon Cubistista löytyy yksi pelin vaikeimmista koreografioista.

Smile.dk
-It's In Your Melody
-Koko Soko

Smile.dk on niin ikään monelle tanssipelaajalle tuttu artisti. Pelistä löytyy kaksi yhtyeen uusimman levyn iloista purkkapopkappaletta.

Sound Reel
-Avec in Paris
-Baila Conmigo
-Clash of the Anthills
-Festival Jungle
-Fuel the Fire
-The Incredible Agent Man
-L.A. Night Chase
-Make Your Move
-Night Ride
-Pharaoh
-Sushi Challenge
-Time to Soar
-Traveler's Tale
-Uncertain Fate

Soundreel on suomalainen musiikin- ja äänentuotantoyritys, jonka tuotoksia voi kuulla esimerkiksi useissa elokuvissa ja peleissä. Jokainen kappale on varta vasten peliämme varten tehty ja edustaa eri musiikkityyliä.

Sultan of Doom
-Blue Maharaja

Tarantula
-Groove Damage
-The Pirate's Tale
-Showdown at Sunset
-War Against the Machines

Tarantula eli Paavo Härkönen on myöskin Assemblyiltä tuttu nimi. Hänen kappaleensa ovat menestyneet Assemblyjen musiikkicompoissa erittäin hyvin ja pelistämme löytyykin neljä aikaisemmin Assemblyillä kuultua kappaletta.

United Bassons
-Bodybuilder

Bodybuilder on betatestaajiemme riemun kulmakivi. Kappale herättää ensimmäisellä kuuntelulla epäuskoa ja tämän jälkeen muotoutuu nopeasti lähes jokaisen yhdeksi suosikeista.

Verdict C
-Canon Fusion

Mitäpä olisi tanssipeli ilman omaa elektronista versiota vanhasta klassikosta? Dance Tricks jatkaa perinnettä omalla versiolla Canonista.

2 kommenttia:

 1. Ajattelin että voisin tehdä taas pienen previkkapätkän eri biiseistä. Heitelkää kappaleita tai artisteja, joita haluaisitte previkassa kuulla. Aiemmin on jo julkaistu yksi previkka: http://blog.trixgames.fi/2010/03/ensimmainen-kurkistus-musiikkiin.html

  VastaaPoista
 2. Omia suosikkeja (eli satunnainen valikoima biisejä koska melkein kaikki on niin hyviä):

  Showdown at Sunset
  The Incredible Agent Man
  L.A. Night Chase
  Christmas Structure
  Koko Soko

  PS. joko ootte lähettäny Tarantulalle metronomin...

  VastaaPoista