.
Me olemme Trix Games ja kehitämme tanssipeliä. Tämä on kehitysblogimme, johon kirjoitamme kuulumisia pelin kehityksestä.

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Ensimmäinen kuva

Edellisestä kerrasta kun pelin ulkoasusta on blogissa puhuttu onkin jo ehtinyt vierähtää aikaa ja tuolloinkin ainoat julkaistut kuvat olivat peliprojektin alkuvaiheen konsepteja. Pitemmittä puheitta voidaankin siirtyä tarkastelemaan pelin nykyistä ulkoasua.


(katso isompana)


- Pelin väriteema on vihreä. Vaihtoehtoisten väriteemojen sisällyttäminen peliin on mietinnässä.

- Kuvassa näkyy englanninkielinen käyttöliittymä. Pelistä löytyvät julkaisussa kielivaihtoehtoina suomi, ruotsi ja englanti.

- Pelin ulkoasu on suunniteltu toimimaan sekä perinteisellä näytön 4:3 -kuvasuhteella että laajakuvaresoluutioilla.

- Osa fonteista on vielä mietinnän alla. Etenkin kappaleiden nimissä käytetyn fontin vaihtaminen on listalla.

- Kappalelistan reunoilla näkyvät valkeat hehkut näyttävät sijainnin kappalelistassa normaalin vierityspalkin tapaan.

- Koreografian tekijän nimi on selkeästi esillä kappaleen vaikeustason numeron yhteydessä. Tämä on ollut erittäin toivottu lisätieto, sillä koreografian tekijällä on suuri merkitys koreografian tyyliin.

- Kappaleen eri osa-alueiden vaikeutta kuvaavat palkit saavat vielä kehykset.

Kommentit ulkoasusta, kappalevalintaruudussa näytetystä informaatiosta sekä muista liittyvistä aiheista ovat erittäin tervetulleita. Kuvakaappauksia muista pelin ruuduista on luvassa myöhemmin.

3 kommenttia:

 1. Näyttää aika hyvältä! Tuo valintalistan uudelleen asettelu näyttää aika hyvältä ratkaisulta.

  Itse vaihtaisin ehkä noille vaikeusasteen numeroille vähän erilaisen fontin, tuo mikä tuossa on näyttää vähän liian purkkapalloilta minun makuuni :D en tiedä sitten miten muiden mielestä.

  Minkälaiset suunnitelmat teillä on käyttäjäprofiilien suhteen (USB-tikut) ja parhaiden tulosten kanssa? Nämä ovat kaksi sellaista juttua jotka häiritsevät minua ITGn pc-versiossa suuresti. USB-tikkutuen säätäminen on todella vaikeaa, vaikka se olisi todella kätevää kun pelaa kavereiden luona. Toinen on tuo parhaat tulokset, jos ITGtä pelaa eventmodessa, niin tuloksen saajaksi tulee evnt tai joku sellainen, eikä esim profiilissa määritelty nimi. Tämä vähän latistaa ennätysten saamisesta tulevaa intoa ainakin itselläni

  VastaaPoista
 2. Profiiliasioista tulee tarkempaa tietoa myöhemmin, mutta todettakoon että nämä tulevat toimimaan mukavammin kuin ITG:ssä. :)

  VastaaPoista
 3. Sitten pelitilasta screenshottia niin innostun kunnolla, hienoo työtä jokatapaukses :D -heintsi

  VastaaPoista