.
Me olemme Trix Games ja kehitämme tanssipeliä. Tämä on kehitysblogimme, johon kirjoitamme kuulumisia pelin kehityksestä.

tiistai 1. kesäkuuta 2010

Nimipäivä

Oletko jo kyllästynyt kutsumaan projektiamme nimityksellä "se Trixin peli"? Niin mekin, ja siksi nyt on tullut aika julkistaa pelimme nimi. Pitemmittä puheitta, pelimme kulkee nimellä:

Dance Tricks

Nimessä on haluttu tuoda selkeästi esille pelin tanssiosuus ja lisäksi luoda hauska ja positiivinen mielikuva tanssipelaamisesta. Mikäs sen hauskempaa kuin temppuilu tanssiessa? Lisäksi mukana on hauska sanaleikki yhdistettynä yrityksen nimeen.

Kerro meille mielipiteesi pelin nimestä kommenteissa. Herättääkö se sinussa vastustamatonta himoa päästä pelaamaan saman tien? Tunnetko selkärangassasi karmivia vilunväreitä? Ohitatko nimen olankohautuksella ja jäät odottamaan lisää tietoa itse pelin sisällöstä? Kuulemme mielellämme mielipiteenne perusteluineen ja toivomme että pidätte valitsemastamme nimestä.

Pelin sisällöstä puheen ollen, huomenna on tarkoitus julkaista tämän vuoden Euroopan-mestaruuskilpailujen viralliset kilpailukappaleet. Kilpailun järjestää perinteiseen tapaan ruotsalainen Positive Gaming yhteistyössä Suomen Tanssipelaajat ry:n kanssa ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana tapahtuman järjestelyjen kanssa auttamassa on Trix Games. Trix Games tarjoaa kilpailujen käyttöön seitsemän tanssipelikappaletta Dance Tricksin musiikkivalikoimasta. Kaikki nämä kappaleet tulevat yleisesti ladattavaksi heti kun virallinen kappaleiden julkistus EM-kilpailujen osalta tapahtuu, jotta kilpailijat ehtivät harjoitella näitä kappaleita kunnolla heinäkuun lopussa alkavaa kilpailua varten. Samalla kaikille pelistämme kiinnostuneille tarjoutuu oiva tilaisuus kuunnella nämä pelissämme esiintyvät kappaleet ja testata niiden vaikeinta vaikeustasoa. Ladattavat kappaleet ovat yhteensopivia kaikkien StepMania-pohjaisten pelien kanssa.

Tämä oli tässä tältä erää. Muista tarkistaa blogimme tilanne parin seuraavan päivän ajan saadaksesi jaetut kappaleet testiin mahdollisimman pian.

6 kommenttia:

 1. Ihan hyvä nimi. Mielenkiinto peliä kohtaan vaan kasvaa. :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti pelin nimi heijastuu jotenkin sisältöönkin ;)

  VastaaPoista
 3. Tavalliselle tallaajalle nimi kertoo ainaki enemmä ku esim. In The Groove. Sillon ku asmeilla kuulin että In The Groove finaali on seuraavaks ni olin vähä että "mikä helvetti se on?"

  Tosta ainaki ilmenee pelin luonne suoraan.
  Ei paha.

  VastaaPoista
 4. Dance Tricks kuulostaa joltaki joulusesongin trendilastenlelulta. En tykkää. Toivotaan ettei nimi anna oikeaa kuvaa pelistä! ;)

  VastaaPoista
 5. Oletin koko ajan nimen olevan Dance Trix, äxällä. Firmakin kun on Trix Games. Johdonmukaisuutta! :P

  VastaaPoista
 6. Yhdyn Deuksen kommenttiin, nimi olisi paljon parempi jos se olisi Dance Trix :)

  -sldr

  VastaaPoista