.
Me olemme Trix Games ja kehitämme tanssipeliä. Tämä on kehitysblogimme, johon kirjoitamme kuulumisia pelin kehityksestä.

maanantai 15. maaliskuuta 2010

Trix Gamesin verkkokauppa avattu

Suomen tanssipeliyhteisön yksi kauan odottamista päivistä on nyt täällä! Tänään ovensa aukaisi Trix Gamesin oma verkkokauppa.

Kuten voi olettaa, verkkokauppamme keskittyy (ainakin toistaiseksi) täysin tanssipelituotteisiin. Tarkoituksena on valikoida maailmalta parhaat tanssipelituotteet ja tarjota ne helposti saataville Suomessa.

Valikoimasta löytyy aluksi pelien saralta tuttu In The Groove ja alustapuolella uusille harrastajille erinomainen Impact-tanssimatto. Nämä perustuotteet ja niistä muodostuvat aloittelijapaketit ovat olleet suosituimmat tuotteet jo pitkän aikaa, eivätkä suotta. Lisäksi tarjolla on tietysti myös kovempaan käyttöön tarkoitettuja pelialustoja, sekä myöhemmin mahdollisesti pehmeiden alustojen joukossa Impactista eroavaa tyylisuuntaa edustava alusta. Perinteisesti saatavilla olleita konsoleille suunnattuja DDR ja DS -sarjojen pelejä ei valikoimastamme toistaiseksi löydy, sillä näitä pelejä ei edeltäjämme verkkokaupasta juuri ostettu, eikä pelien laatu vastaa odotuksiamme. Uusien pelisukupolvien myötä tilanne saattaa hyvinkin muuttua, sillä Konami on jatkuvasti parantanut pelisarjaansa vuosien varrella.

Aktiiviharrastajia kiinnostaa varmasti etenkin kovien alustojen valikoima. Tanssipelien historian aikana suosituimpia kovia alustoja Suomessa ovat olleet ensin Cobalt Fluxit, sittemmin TX-sarjan alustat, ja markkinoille on myös muita yrittäjiä, kuten Impact Arcade. Suurena yllätyksenä TX-sarjan hintaluokassa on ilmaantunut uusi kilpailija, joka syrjäyttää laadullaan muut hintaluokkansa alustat. Kyseessä on uusi FitPro-alusta ja sen tangollinen versio FitPro Arcade. Hyvänä ja helppohuoltoisena, mutta edullisena alustana tämä tuote on kovien alustojen osalta alussa päätuotteemme. TX-sarjan marginaalisesti halvempi hinta ei oikeuta sitä suurehkoa määrää viallisia yksilöitä, joita pelaajat ovat joutuneet kestämään, joten näitä alustoja ei ainakaan toistaiseksi oteta valikoimaamme. Muiden alustojen osalta tilannetta harkitaan vielä. Esimerkiksi Impact Arcaden hinta on pitänyt sen kysynnän alhaisena, mutta kevyenä ja luotettavana alustana se on omiaan kovempaan käyttöön esimerkiksi kouluissa ja nuorisotiloissa, joten on hyvinkin mahdollista että otamme sen valikoimaan pian.

Uutuutena pelien ja alustojen lisäksi kauppamme kautta pääsee jatkossa käsiksi erilaisiin muihin lisälaitteisiin. Aluksi tarjoamme esimerkiksi uusia control boxeja, sillä tämä osa on vanhoista harrastajien alustoista selkeästi useimmin hajonnut osa. Mikäli alustasi ei siis ole meiltä ostettu eikä kuulu takuumme piiriin, voit silti ostaa kaupastamme uuden control boxin vanhan hajonneen tilalle.

Lisäksi jatkamme Ubergamesin aloittamaa yhteistyötä Suomen Tanssipelaajat ry:n kanssa. Haluamme tukea yhdistyksen toimintaa ja sen asiaa mahdollisuuksien mukaan, joten lahjoitamme osan tuotoistamme yhdistyksen toiminnan tukemiseen ja tietysti mainostamme yhdistystä omalta osaltamme. Lisäksi verkkokauppaan on suunniteltu tarjolle paketteja, jotka sisältävät yhdistyksen jäsenyyden. Näin yhdistyksen jäseneksi liittyminen olisi uusille harrastajille entistä helpompaa.

Toivottavasti olette verkkokaupan avaamisesta yhtä innoissanne kuin mekin!

Lisää tietoa FitPro-alustasta kaipaavien kannattaa lukea läpi viime viikolla julkaistu testiraportti. Myös blogin julkaisun yhteydessä avattu nimikilpailu on päättynyt ja arvonta osallistuneiden kesken on suoritettu. Voittajan voi tarkistaa kilpailuviestin kommenteista.

2 kommenttia:

  1. Olisko kaupan valikoimiin mahdollista saada myös Cobalt Fluxin kanssa toimivia control boxeja?

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti näyttää siltä ettei noita Cobaltin control boxeja saa edes Cobalt Fluxilta ostettua erillisinä, vaan ainoastaan alustojen mukana. Kunhan ehdin niin yritän selvitellä vielä josko noita CF:n boxeja saisi muuta kautta, koska niillekin varmasti on tarvetta.

    VastaaPoista