.
Me olemme Trix Games ja kehitämme tanssipeliä. Tämä on kehitysblogimme, johon kirjoitamme kuulumisia pelin kehityksestä.

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Ensimmäinen kurkistus musiikkiin

Terve taas! Nyt kun verkkokauppa on saatu onnellisesti käyntiin, on aika palata pelin pariin ja kurkistaa hieman tulevaan musiikkisisältöön. Musiikki on yksi tanssipelien tärkeimmistä osa-alueista. Monipuoliset ja vaihtelevat kappaleet luovat pohjan mielenkiintoisille askelkuvioille ja tuttu musiikki tekee pelistä helposti lähestyttävän.

Aloita lataamalla ensimmäinen musiikkinäyte (.mp3, 2.9MB). Tähän näytteeseen on koostettu peliin tulevia kappaleita muutamalta eri artistilta. Kuunnellessasi näytettä voit lukea alta artistien ja kappaleiden nimet sekä kommentteja kuhunkin kappaleeseen liittyen. Muutamia vihjeitä expert-tason vaikeustasonumeroistakin saattaa olla mukana.

Horizon - Sanxion7


Sanxion7 on monille tanssipelaajille tuttu artisti erilaisten fanijulkaisuiden myötä. Horizon edustaa tyypillistä Sanxion7:n tyylisuuntaa itämaisella häivähdyksellä höystettynä. Expert-vaikeustason voi tiuhoista, joskaan ei liian nopeatempoisista, rytmeistä johtuen päätellä pyörivän tason 10 hujakoilla.

It's In Your Melody - Smile.dk


Smile.dk on taattua purkkapoppilaatua ja yhtyeen kappaleet ovat myös tuttuja tanssipelirintamalla. It's In Your Melody ei edusta yhtyeen energisintä tuotantoa, vaan on kaunis kappale ja loistava pohja yhdelle pelin parhaista tason 9 koreografioista.

Traveller's Tale - Soundreel


Mitäpä olisi tanssipeli ilman kunnon folkmusiikkia? Traveller's Tale sisältää kansanmusiikkiin vivahtavan äänimaailman ja monipuolisuutta tuovan vaihtelevan tahtilajin. Vaikeustasosta on tempon pohjalta helppo päätellä paljon. Tamperelainen Soundreel on erityisesti elokuvien ja pelien (mm. Star Wreck, Minigore) ääni- ja musiikkituotantoon erikoistunut tuotantoyhtiö, joka on tehnyt meille mittatilaustyönä useita kappaleita laajalla tyylivalikoimalla.

Midnight Carbon Cubist - Shuriken


Suurelle yleisölle tuntematon nimi, suomalainen Shuriken/Foldplop oli pelin kannalta loistava löytö. Nopeatempoisesta elektronisesta musiikista rauhallisempiin chillikappaleisiin Shuriken/Foldplop tarjosi mahdollisuuksia mieleenpainuville koreografioille. Midnight Carbon Cubististin hurja 175 BPM nopeus ja kestävyyttä vaativat askelkuviot tekevät tästä yhden pelin vaikeimmista kappaleista.

War Against the Machines - Tarantula


Hieman hevimpää musiikkivalikoimaa edustaa muun muassa War Against the Machines, joka on Assemblykävijöille tuttu vuoden 2007 Freestyle-musiikkicompon voittajana. Tarantulan musiikkityyli on monipuolinen ja jo pelkästään eri vuosien Assembly-compojen osallistujakappaleista löytyy huikean erilaisia kappaleita.

Clash of Anthills - Soundreel


Clash of Anthills on orkestraalimusiikin ja breakbeatin sekoitus, joka antaa kuvaa Soundreelin monipuolisuudesta musiikkituotannon saralla. Eeppinen lopetus tälle näytepätkälle.

Lisää pelin musiikkivalikoimasta


Yllä on esitelty kuusi kappaletta viideltä eri artistilta, mutta lisää on luvassa. Artisteja on vielä esittelemättä suuri määrä ja lähes kaikilta on pelissä useampia kappaleita. Joukossa on monenlaisia tekijöitä uusista lupauksista myyntilistojen kärkipäässä säännöllisesti vieraileviin bändeihin, joiden musiikkityylit vaihtelevat laidasta laitaan tehden pelimme genrevalikoimasta varsin laajan. Jatkossa julkaisemme hieman kattavampia artistiesittelyitä, joten muista pitää blogiamme silmällä!

3 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa. Tuo Horizon vaikuttaa aika samanlaiselta kuin Rainspark. Tullaanko pelissä kuulemaan enemmänkin Sanxion7:n musaa?

  VastaaPoista
 2. Tullaanko pelissä kuulemaan Exit Statea tai muuta alternative rockia, tai post-hardcorea tyyliin Hot Water Music?

  VastaaPoista
 3. Sanxion7:n ja muidenkin esiteltyjen artistien musiikkia pelistä löytyy kyllä enemmän kuin vain yksi biisi.

  Näiden artistien ulkopuolelta en vielä kommentoi artistivalikoimaa tarkemmin, mutta lisää musiikkinäytteitä on kyllä luvassa, ja eiköhän joukosta löydä suurin piirtein kaikille jotain. :)

  VastaaPoista