.
Me olemme Trix Games ja kehitämme tanssipeliä. Tämä on kehitysblogimme, johon kirjoitamme kuulumisia pelin kehityksestä.

lauantai 6. helmikuuta 2010

Nimikilpailu

Uuden pelin ehkä näkyvin osa on sen nimi. Nimen perusteella ihmiset tunnistavat pelin ja voivat puhua siitä muiden kanssa. Hyvä nimi myös herättää ihmisessä tunteita ja saa sellaisenkin henkilön innostumaan, joka ei vielä tunne kyseistä peliä.

Koska nimi on niin oleellinen ja tunteellinen asia, on monilla aiheesta oma mielipiteensä. Siksi haluammekin kysyä sinulta, "minkä nimen antaisit Trix Gamesin uudelle tanssipelille?"

Lähetä oma vastauksesi kommenttina tähän blogiviestiin. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken yhden kappaleen Trix Gamesin uutta tanssipeliä (toimitetaan pelin valmistuttua). Voittajalle ilmoitetaan viestin lähettämiseen käytetyn tunnuksen kautta, joten jos ette varmasti tiedä meidän tuntevan nimimerkkiäsi, niin käyttäkää jotain tarjolla olevista kirjautumisvaihtoehdoista (esim. Google, LiveJournal tai WordPress) osallistuessanne kilpailuun. Kilpailu on auki toistaiseksi ja sen päättymisajankohta ilmoitetaan myöhemmässä blogiviestissä.

11 kommenttia:

 1. FM eli Flowing Motion

  (SiM eli Steps in Motion)

  VastaaPoista
 2. Tanssipeli Trix

  simple is nice.

  VastaaPoista
 3. Drilliant Moves
  Rush
  EnergetiX
  Crossover
  Dancegetic
  MoveX
  TrixDance / DanceTrix
  196

  VastaaPoista
 4. Arrowgeddon: Farewell To Legs
  IWQTG: I Wanna Quad The Game
  RAM 'Rapid Arrow Movement'
  Konamin Tappaja: Doublestepin Loppu
  Rähmintä 2: Rähmi Lujemmin
  DDR 'Dankea Dissaa Recalccaa'
  Hobble Hobble Paradise

  VastaaPoista
 5. Dance MaTrix
  Rhytm Dance Mania
  Super Swift Step
  The Dance Game
  Catch the Beat

  VastaaPoista
 6. Gemin ja vehnanen tanssipeli

  VastaaPoista
 7. Arvonta on suoritettu. Arvonnan suorittajana toimi "sandra" botti virallisten valvojien läsnäollessa. Kaikista vastanneista tällä kertaa onnekas voittaja oli numerolla 5 herra nimimerkillä "Jka".

  Voitosta ilmoitetaan vielä henkilökohtaisesti ja palkintoa voi odotella sitten julkaisun lähestyessä. Kiitämme kaikkia osallistuneita ja toivotamme onnea seuraavassa arvonnassa!

  VastaaPoista